Loader for VIA Prlekija

Panorganix

Nazaj na predogled

Zemljevid

Privzeto

Satelit

Topo

Kmetijstvo

Osnovne informacije

Ulica Rada Pušenjaka 45, 9240 Ljutomer

http://www.panorganic.si

030 400 974

info@panorganic.si

Opis

Pridelek Sezonskost
Solata Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Avg, Sep, Okt, Nov, Dec
Borovnice Jun, Jul, Avg
Fižol Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Sep, Okt, Nov, Dec
Zelenjava Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Avg, Sep, Okt, Nov, Dec

KMG PanOrganic je sodobna kmetija, ki z najnaprednejšo tehnologijo, a hkrati po tradicionalnih metodah kmetovanja, prideluje sadje in zelenjavo slovenskega porekla. Ves pridelek je visoko kakovosten, kar dokazujejo razni certifikati. Skrb za naravo in kakovosten pridelek za kupce sta pri nas na prvem mestu.

V letu 2015 smo obstoječim pridelkom, ki jih mnogi poznate pod imeni ČESNEK, SVET BOROVNIC, FIŽOLČEK in GOJI, ČILI & FEFERONI, dodali še solato in zelišča slovenskega porekla pod znamko ŽIVA. Pridelana so v rastlinjaku z najsodobnejšo tehnologijo in na naravi prijazen način – pri pridelavi se ne uporabljajo pesticidi, prav tako se ne ustvarja odpadnih voda.
Gre za edino solato in zelišča, ki so brezpesticidno pridelana, ki se prodajajo skupaj s koreninami v lončku in so potrošnikom na voljo 365 dni na leto. Tako vzgojena in pakirana zelenjava še po pobiranju živi ter ohranja vse minerale, vitamine in druge hranilne vrednosti predno pride do potrošnika, medtem ko običajna solata v 24 urah izgubi od 60 do 65 % vseh hranilnih snovi.
Še en namig: Solato in zelišča skupaj z lončkom postavite v kozarček z malo vode. Tako vam bo ostala sveža, hrustljava in okusna tudi do 10 dni, čeprav ji boste vsak dan odtrgali listek ali dva.

Komentarji (0)

Slika