Loader for VIA Prlekija

POSESTVO STEYER

Nazaj na predogled

Zemljevid

Privzeto

Satelit

Topo

Kmetijstvo

Osnovne informacije

Plitvica 10, 9253 Apače

http://www.steyer.si/

031 768 026

041 768 026

steyer.vina@siol.net

Opis

ODPIRALNI ČAS
po predhodnem telefonskem dogovoru

Družinsko podjetje, ki ljubi rodno deželo in dobra vina, je postavljeno v središče vasi Plitvica. Vinogradniško dejavnost je sin Danilo z družino prevzel po očetu, g. Jožetu, ki je svojo vinogradniško pot začel že dolga leta nazaj. V vseh letih trdela dela in vsemu vloženemu trudu je posestvo v letu 2015 dobilo novo zunanjo podobo in zasijalo v vsej svoji vrhunskosti, ter si pridobilo naziv turistične kmetije, kjer sprejmejo manjše skupine ljudi, do 50 oseb, organizirajo pa tudi sam obred poroke. Njihova poglavitna dejavnost namreč še vedno ostaja degustacija lastnih vin, kamor sodijo zraven tudi narezki ali bograč ali obara.

V ponudbi imajo pestro izbiro različnih kakovostnih vin, ki so kategorizirana v sveža vina, Mark vina in Vaneja vina. Nič ni srcu bolj ljubega, kot sta sla po življenju in mlada energija. Vriskanje in smeh uideta iz skrbno zaprtih steklenic. Dišeči traminec, Chardonnay, Renski rizling, Sauvignon in 8 cuvee – harmonija okusov se razbohoti za bogato pogrnjeno mizo. In še ničesar nismo rekli o Ranini – avtohtoni sorti našega vinorodnega okoliša. Kraljici, ki je vsako leto prva v vrsti.

Vina Steyer so znana na slovenskih kot tudi mednarodnih tleh, njihovo ime širi prepoznavnost po celem svetu. Obiščite jih, zadovoljni boste!

Komentarji (0)

Slika