Loader for VIA Prlekija

VILA NATURA

Nazaj na predogled

Zemljevid

Privzeto

Satelit

Topo

Kmetijstvo

Osnovne informacije

Vučja vas 51, 9242 Križevci pri Ljutomeru

https://vila-natura.si/

041 355 050

051 300 135

info@vila-natura.si

marko@vila-natura.si

Omogoča dostavo

Opis

Ponujajo: BIO žitarice: pira, pšenica, rž, ječmen, oves, proso, ajda, koruza, enozrnica, dvozrnica, durum pšenica, BIO oljnice: buče, sončnice, lan, konoplja, oljna ogrščica, BIO jabolka starih sort: bobovec, krivopecelj, butolenka, londonski peping…

Našo zgodbo ekološkega kmetovanja smo začeli pred 12 leti na starem travniškem sadovnjaku in jo nato hitro razširili še na preostali del naše kmetije. Zelo nam je pomembno, da se celotna kmetija upravlja izključno le na ekološki način. Da pride od pridelka do kvalitetnega izdelka je potrebno veliko vloženega truda, zato pri gojenju naših pridelkov izbiramo le najboljša ekološka semena, ki niso gensko spremenjena. Nato jih skrbno spremljamo na njihovi poti od setve do končnega izdelka.
Izdelki, ki na svoji embalaži nosijo naš logotip Vila Natura, so tako zagotovilo za pridelavo po visokih standardih ekološkega kmetovanja. Smo tudi nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS Global Markets Food, ki potrjuje odličnost na področju kakovosti in varnosti v proizvodnih procesih v živilstvu. Zavedamo se, da lahko le s takim načinom poslovanja zagotavljamo potrebno varnost in zaupanje potrošnikov, skrb za okolje ter odgovornost do nadaljnjih generacij.
Naši slovenski ekološki izdelki so prava super hrana.

Komentarji (0)

Slika